Diensten en beveiliging

In een woning, bedrijf, openbaar gebouw of appartementencomplex is het een komen en gaan van klanten, leveranciers, en andere bezoekers. De aanwezigheid van mensen, waardevolle spullen, gevoelige informatie, kostbare apparatuur en vertrouwelijke processen vereist een compleet beveiligingsplan, tijdens én buiten openingstijden. Vanuit ons eigen specialistische bedrijf JGL Beveiligingen leveren wij turn key (brand)beveiligingssystemen die signaleren, registreren en alarmeren conform de eisen van het Bouwbesluit, de normeringen van de NEN2523, NEN2575 en de wettelijke BORG-richtlijnen.

Brandmeldinstallaties

Een goede brandmeldinstallatie signaleert en meldt een beginnende brand. Dit kan levens redden, mits de brandmeldinstallatie aan twee voorwaarden voldoet. De installatie moet 100% betrouwbaar zijn én afgestemd op het gebouw en de wijze waarop dit wordt gebruikt. Van één rookmelder tot brandmeldsystemen waarbij de brandmeldcentrales in een netwerk met elkaar communiceren, JGL kan het voor je regelen. Een goed begin voor de aanleg van een brandmeldinstallatie is het opstellen van een Programma van Eisen, waarin de omvang van de brandmeldinstallatie wordt bepaald. Na oplevering kunnen wij ook de beheerderstaken op ons nemen zodat je verzekerd bent van de goede werking van het systeem gedurende het hele jaar. JGL ontzorgt van A tot Z.

Inbraakbeveiligingssystemen

Eén op de vijf Nederlanders is wel eens slachtoffer geweest van inbraak. De kans op inbraak kan tot 90% afnemen door een woning of gebouw van zichtbare inbraakbeveiliging te voorzien. Zeker in combinatie met goed hang- en sluitwerk, verkleint een inbraakbeveiligingssysteem de inbraakgevoeligheid van een winkel, kantoor, appartement of bedrijfshal aanzienlijk. Moderne, BORG-goedgekeurde inbraakalarmsystemen bezorgen je een veilig gevoel.

Wij leveren inbraakbeveiligingssystemen die volledig op jouw wensen worden afgestemd. Moet het alarm per zone ingesteld worden? Kies je voor een stil alarm of akoestisch door middel van een binnensirene? Komt de melding bij de meldkamer binnen of wil je direct een melding op je smartphone? Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Camerabewakingssystemen

Een camerabewakingssysteem helpt je jouw bezittingen goed in de gaten te houden en eventuele inbrekers af te schrikken. Beveiligingscamera’s geven 24/7 zicht op je woning, bedrijfspand, terrein en andere waardevolle bezittingen. Of het nu gaat om observatie, verificatie of identificatie, voor elke situatie is er een passende oplossing. Wens je buiten en/of binnen camera’s, zichtbaar of juist niet, met of zonder bewegingsdetectie, alles is mogelijk. De beelden kun je uiteraard op elk moment van de dag op je smartphone bekijken. Onze medewerkers kunnen je hierin adviseren en het camerabewakingssysteem afstemmen op jouw wensen.

Toegangscontrole systemen

In een woning, bedrijf, openbaar gebouw of appartementencomplex is het een komen en gaan van klanten, leveranciers, en andere bezoekers. De aanwezigheid van mensen, waardevolle spullen, gevoelige informatie, kostbare apparatuur en vertrouwelijke processen vereist een compleet beveiligingsplan. Tijdens én buiten openingstijden. Vanuit ons eigen specialistische bedrijf JGL Beveiligingen leveren, installeren en programmeren wij toegangscontrole systemen. Alleen personen met een geldige toegangstag zijn gemachtigd de deur te openen en het pand te betreden. Zo houd je onbevoegde en ongewenste bezoekers buiten de deur en creëer je een veilige omgeving voor bewoners en medewerkers. Indien je verschillende gebouwen bezit, kan de toegang tot alle gebouwen nog steeds vanaf één locatie beheerd worden. Vraag ons naar de mogelijkheden.