Lars Keijzers

Lars Keijzers werkt sinds januari 2018 in het team van JGL Beveiligingen.

“Ik ben werkzaam bij JGL Beveiligingen als Project Technicus Beveiligingssystemen. Dit houdt in dat ik voornamelijk de technische kant van een project doe, bestaande uit het maken van projecteringen, het opstellen van programma’s van eisen (PvE), en vervolgens het inbedrijf stellen en opleveren van technische beveiligingsinstallaties op locatie. Onze beveiligingsinstallaties bestaan uit brandmeldinstallaties, inbraakinstallaties, camera observatie systemen en toegangscontrole systemen.

Het leuke van het werken bij JGL Beveiligingen is dat we met een kleine club zijn; de lijnen zijn kort en direct, en de meeste projecten zijn redelijk in de buurt. Verder is een groot bijkomend voordeel van mijn functie dat ik veel contact heb met klanten.

Ik vind het leuk om met nieuwe technieken bezig te zijn, en nieuwe dingen te leren. Gelukkig zijn we een bedrijf wat met de tijd meegaat. We gebruiken producten waar de klant in de huidige tijd van techniek op zit te wachten.

Buiten mijn werk houd ik me graag bezig met mijn kinderen, en hun sporten. Zelf voetbal ik en ga ik altijd met mijn hele gezin naar NAC.”